monitor_img
 • Probleem

  Happy Cocooning liep zeker 80% van de online bezoekers mis doordat zij zich niet hadden gericht op de online mogelijkheden. Geen snelle, professionele webshop die gebruiksvriendelijk is voor zowel desktop, mobiel als tablet.

 • Oplossing

  Happy Cocooning is bij ons terecht gekomen en samen hebben we gekeken naar de beste oplossing. Door middel van een nieuwe Magento webshop en een nieuwe website hebben wij de stap gezet naar online succes. Het bezoekersaantal is toegenomen met 80%.

 • Samenwerking

  We werken graag echt samen met onze klant. Door jarenlange ervaring en opgedane kennis geven we onze klanten graag tips om online succes te behalen. Er is altijd ruimte voor feedback en het project is pas af wanneer het doel is bereikt!

 • magento_img1

  Magento 1

 • magento_img2

  Maatwerk

 • magento_img3

  SEO vriendelijk
  ontwikkeld

Online Marketing

Na het ontwikkelen van de Magento webshop komt het onmisbare onderdeel Online Marketing. Hierin kan Shadow Internet Solutions u volledig ondersteunen. We kijken naar de huidige status van de marketing en doen onderzoek naar de online kansen. Samen stellen we doelen, die gelden als uitgangspunt van de campagne. U heeft volledig inzicht in de vorderingen en het resultaat van de campagne. Samen zorgen we voor een mooi resultaat!

Responsive design

monitor_img1

Bewezen resultaat

U wilt toch ook het optimale resultaat halen uit de webshop? Loop geen bezoekers en omzet mis maar ga voor garantie. Wij geven u graag tips & tricks voor de optimale resultaten van uw webshop. Magento biedt veel voordeel op het gebied van marketingmogelijkheden, dus pak die kans!

Vraag nu gratis een offerte aan

Wilt u ook profiteren van de voordelen die Magento met zich mee brengt? Samen gaan we sparren over de vele mogelijkheden en kansen die Magento u biedt. Meer bezoekers en omzet gewenst? Vraag dan nu een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN