Digital Agency Magento & Software development
 

Digital Agency

Analyseren, onderzoeken, designen, ontwikkelen en weer analyseren?

Magento Development

De release van Magento 2 is al een tijd terug gelanceerd, maar het blijkt dat maar 34% van de Magento webshops zich tot deze update hebben bekeerd.

Website Development

Shadow ontwikkelt websites voor iedere ondernemer. Mede door onze unieke, effectieve werkwijze dragen wij bij aan uw online succes.

Software Development

Bespaar tijd en geld met een optimaal bedrijfsproces! Bij Shadow Internet Solutions bent u verzekerd van de beste Maatwerk Software.

Online marketing

Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO verdient prioriteit voor iedere onderneming die online actief is. De waarde van uw website wordt bepaald door zijn bezoekers. Het aantrekken van de juiste bezoekers voor uw website of webshop is dus belangrijk en in de realisatie hiervan speelt Google een allesbepalende rol.

Hosting

Speciaal voor onze klanten hebben wij een zeer krachtige hosting. Onze samenwerkingen staan voor vriendelijkheid, snelheid, bereikbaarheid en oplossingsgericht werken. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich vooral niet bezig hoeven te houden met de hosting. U kunt altijd bij ons terecht.

Wij geloven dat we samen met onze klant een succesvol Magento platform of maatwerk software kunnen ontwikkelen. Dit doen we door de wensen en behoeften zorgvuldig in kaart te brengen. Sinds 2012 zijn we actief om onze klanten verder te helpen naar een succesvolle onderneming.  

Magento

We zijn o.a. gespecialiseerd in de ontwikkeling van de Magento webshop. Onze specialisten kunnen u adviseren en denken graag mee voor een goede maatwerk oplossing. U kunt bij ons terecht voor het volledige traject van design tot ontwikkeling tot marketing. Want ook na de ontwikkeling van uw Magento webshop ondersteunen we u graag voor een goede vindbaarheid en extra sales.  

Maatwerk software ontwikkeling

Maatwerk software kan uw bedrijf enorm ondersteunen in de efficiency van uw bedrijfsproces. Zo kunnen logistieke processen worden geoptimaliseerd of administratieve werkzaamheden worden vereenvoudigd of geautomatiseerd. Dit alles om zo effectief mogelijk te werk te gaan zodat er meer tijd overblijft voor waar het echt om draait binnen het bedrijf!  

Wij gaan graag met u om de tafel om te sparren over de problemen en natuurlijk oplossingen. Neem gerust contact op, we plannen graag een afspraak met onze specialisten!