Het proces

Onze projecten volgen onderstaande stappen om succesvol te worden
our process image
01
Step 1

Onderzoek & Analyse

In de eerste fase beginnen we met een kop koffie. Kom gezellig bij ons langs voor een kennismaking en het bespreken van uw wensen. Weet u nog niet precies wat u wilt? Geen probleem. Wij denken met u mee en tonen voorbeelden en mogelijkheden. Na het gesprek maken wij een gepast voorstel, bij akkoord gaan we direct aan de slag.

02
Step 2

Concept & Design

In de tweede fase wordt het design ontwikkeld. De wensen worden uitgewerkt en het concept wordt aan u voorgelegd. Aanpassingen hier en daar, dit gaat over en weer. Dan komt het moment dat we de wensen volledig hebben verwerkt. Pas als u het gevoel heeft, dit is het! zetten we de ontwikkeling in gang.

process image
process image
03
Step 3

Development

Zo snel als het kan gaan zijn we beland bij de derde fase, development. In deze fase wordt de website of webshop geprogrammeerd. U kunt de vorderingen volgen en teksten en foto's aanleveren. We ontwikkelen altijd op ons ontwikkeldomein zodat uw eigen website of webshop online blijft staan. Pas op het moment dat u helemaal tevreden bent wordt uw huidige website of webshop vervangen.

04
Step 4

Analyse Marketing

Als de website / webshop volledig klaar is zijn we aanbeland in de vierde fase. HIer wordt gekeken wat de huidige status is van de website / webshop en kunnen we eventuele marketingactiviteiten inzetten. We houden de prestaties nauwlettend in de gaten en sturen waar nodig bij.

process image