Digital Agency Magento & Software development
 

Magento webshop

Home / Magento webshop

E-Commerce, Webdevelopment & Marketing

Met reeds meer dan 250 websites/webshops te hebben ontwikkeld, hebben wij de ervaring in huis die u nodig heeft.
Wij combineren onze 3 expertises met elkaar zodat wij uw droom van begin tot eind kunnen realiseren. Graag denken wij mee met onze klanten en adviseren en ondersteunen we waar nodig. Wij ontwikkelen uw ideale Magento Webshop.

 

In het kort de nieuwe functionaliteiten van Magento 2

 • De Magento Webshop is veel gebruiksvriendelijker voor webshopeigenaren. Middels nieuwe functionaliteiten heeft u veel meer mogelijkheden in de optimalisatie van de e-commerce webshop.
 • Magento 2 zorgt direct voor betere vindbaarheid van de Magento Webshop. Door een schone broncode en snelle laadtijd wordt de webshop direct beter vindbaar.
 • U ontvangt direct voordeel uit de nieuwe functionaliteiten die Magento 2 met zich meebiedt. Beschikt over extensies/plugins waarvan sommige betaald en sommige gratis zijn.
 • Volledig SEO-friendly en super snel!

Development

 • Design
 • Snelheidsoptimalisatie
 • Maatwerk

Support

 • Bugfixing
 • Patches/upgrades
 • Hack reparaties

Extensies

 • Bestaande extensies
 • Nieuwe extensies

Magento

Magento Webshop

Magento webshop laten maken? Dat kan! Vraag direct uw Magento Offerte aan.

De release van Magento 2 is al een tijd terug geleden gelanceerd, maar uit onderzoek blijkt dat maar 34% van de Magento webshops zich tot deze update hebben bekeerd. Waarom wachten? Vanaf volgend jaar wordt Magento 1 niet meer ondersteund. U kunt door onze specialisten een op maat gemaakte Magento webshop laten maken.

Magento webshop 1 of 2, wat is het verschil?

Magento 2 is structureel anders dan zijn voorganger. Het biedt legio verbeteringen op het gebied van techniek, performance en gebruiksvriendelijkheid, maar vereist daarnaast ook een andere serverconfiguratie. (o.a. PHP 7, Sphinx Search, Varnish 4, Redis en composer) zijn standaard beschikbaar.
Samen met u ontwikkelen wij een strategie op maat die wordt uitgevoerd tot een succesvolle en karakteristieke maatwerk online presentatie. Uw webshop wordt door ons volledig op maat ontwikkeld. Of u nou een basis webshop wilt laten maken of een complexere shop met koppeling naar uw kassasysteem, wij realiseren de perfecte oplossing voor uw situatie.

Waarom een Magento webshop?

Wilt u een Magento webshop laten maken, dan raden we u aan direct te kiezen voor Magento 2. Het volledige systeem van Magento 1 is ondertussen verouderd. Andere CMS-systemen hebben daarmee de inslag gemaakt met vernieuwde systemen. Magento kon uiteraard niet achterblijven.
Door het verouderd systeem zijn de technieken binnen Magento 1 niet altijd meer efficiënt, wat resulteert in een e-commerce webshop dat vrij traag kan zijn. Magento 2 helpt u direct mee aan een betere vindbaarheid in zoekmachine Google.
Magento 1 wordt nog tot volgend jaar ondersteund. Tot op heden wordt Magento 1 onderhouden, maar nieuwe ontwikkelingen (bv. Voor betere vindbaarheid) worden alleen nog vernieuwd op het nieuwe platform Magento 2.

Uw Magento webshop wordt bij Shadow altijd full responsive gebouwd. Dit zorgt ervoor dat hij goed zichtbaar is op zowel mobiel, tablet als desktop. Het is een vereiste dat uw shop mobielvriendelijk is. Dit resulteert zich ook weer in de zoekresultaten van Google. Een Magento webshop vereist een hogere eerste investering maar biedt alle mogelijkheden voor de toekomst om verder uit te bouwen.

Vraag direct uw offerte aan voor een volledige Magento Webshop!

We develop your dreams into successful projects

Wilt u weten hoe wij ook voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag vrijblijvend informatie aan.