Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures

Webdeveloper

Werken bij ons is: Een uitdagende baan met serieuze projecten voor klanten Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen het bedrijf Altijd voldoende werk Wat je gaat doen: Als back-end webdeveloper maak je, samen met front-end webdevelopers en webdesigners, op basis van een functioneel en technisch ontwerp, webapplicaties die voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen op internet gebied. Je werkt zelfstandig, weet hoe je een architectuur op moet zetten en kunt deze uitdragen naar het multidisciplinaire team waarbinnen je werkt. Binnen het project adviseer je over de juiste methoden en technieken. Je ontwikkelt en bewaakt de kwaliteit van development werkzaamheden in projecten en je kunt projecten binnen een afgegeven planning afronden.

Vereisten:

ruime kennis van PHP

kennis van HTML, CSS en Javascript

Ervaring met OOP

Kennis van het Adobe

Zelfstandig en in teamverband werken

Minimaal 2 werkdagen per week beschikbaar

Grafisch vormgever

Mocht je ambities hebben, willen werken in een jong ambitieus team en ben je een creatieve designer? Neem dan contact met ons op! Stage lopen bij ons is: Een uitdagende stageplek met serieuze projecten voor klanten Als volwaardig lid deel uitmaken van een jong team, zonder dassen en witte boorden. Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen het bedrijf. Wat je gaat doen: Als stagiair webdesign ontwerpt je websites en bedenkt concepten. Daarbij ga je in het creatieve proces een afweging maken tussen de wensen van de klant en de technologische mogelijkheden. Je maakt ontwerpen die op elke medium en daarbij horend formaat te bekijken zijn. Je houdt daarbij rekening met leespatronen, marketingmodellen, verwachte heat- en clickmaps en uitbreidingsmogelijkheden van de website. Tevens zal je bij sommige projecten de huisstijl van het betreffende bedrijf maken en integreren in het design.

Vereisten:

ervaring met webdesign

Kennis van het Adobe

Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband aan opdrachten werken

Spreekt een van de vacatures je aan?

Contact

En nu? Spreekt de bovenstaande tekst je aan en voldoe je aan het profiel? Vul dan het formulier hiernaast in, waarna wij contact met je zullen opnemen. Neem ook contact op ook wanneer je niet aan het profiel voldoet, maar ons wel denkt te kunnen overtuigen, of wanneer je vragen hebt.

Krombraak 15, 4906 CR Oosterhout

076-7114206

info@shadowis.nlWanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.